Prietenie sau Relație?!

Când doi oameni au o relație investesc în ea sentimente,trăiri,emoții,timp și construiesc tot timpul,ca relatia lor să devină mai puternică.Nu înseamnă că totul e minunat,nu,relația poate,uneori,să cadă,să te chinui să o susții.

Relația dintre doi oameni presupune efort din partea amândurora,presupune sacrificii,sau nu,presupune ascultare cu atenție a ceea ce își dorește celălalt.

Am avut de curând o discuție cu un prieten care nu înțelegea de ce partera sa și-a facut ceva intevenții estetice pentru că,în concepția lui,ea „arăta bine” și „nu avea nevoie de așa ceva”.Bărbații ar trebui să ințeleagă ca rareori contează ce văd ei,contează ce vrem noi.Știm ca vă place cum arătăm,dar uneori,dacă se poate, ne-ar plăcea să arătăm și mai bine!

Ce așteptăm de la bărbați?Înțelegere,afecțiune,sentimente expuse,vorbe frumoase…..și atunci și noi vom fi acolo când veți avea nevoie de noi!

Ce așteptări au bărbații de la noi?!Poate ne spun ei mai multe!Unii își doresc foarte multe dar nu știu să explice,deci exista lipsă de comunicare.Dragilor noi nu vrem si nici nu avem timp de ghicitori,hadeți,deschideți gura și lămuriți acest aspect!

Deși de multe ori dăm impresia de timiditate cred ca cel mai ok e sa vorbim deschis despre ceea ce ne dorim de la partenerul nostru,înainte să fie prea târziu…..înainte să intrebe alcineva!

Se zice că partenerul ar trebui să îți fie cel mai bun prieten;eu zic ca NU.Celui mai bun prieten îi povestești totul,partenerul ar trebui să te descopere,e loc de mister indiferent de cât timp sunteți împreună!!!

Și nu uitați….într-o relație sunt doua persoane,fiecare cu drepturi și obligații,dar acestea trebuiesc stabilite inițial!

Vă doresc ce va doriți și voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s