Tatuajele vietii

Ieri mi-am facut al doilea tatuaj.In urma cu vreo 2 ani nici prin gand nu-mi trecea ca intr-o zi imi voi dori asa ceva,si acum am deja doua.Fiecare are importanta lui!

Dar, ma gandeam la comparatia dintre tatuajul vizibil si cel invizibil.De fapt tatuajul poate fi comparat cu o cicatrice.Unele sunt pozitive,altele negative.Si uite asa am ajuns sa ma gandesc la tatuajele pe care nu le vede nimeni.

Cred ca primul „tatuaj” pe care l-am primit in viata a fost mama mea.Din pacate acest tatuaj este si va ramane unul negativ.Se pare ca din acest tatuaj negativ inca am de invatat.

Al doilea „tatuaj” a fost BUNICA mea.De data asta a fost unul POZITIV.Din fericire tot ce sunt azi e datorita EI.Daca as fi urmat toate sfaturile as fi fost un om mai bun si cu mai putine „tatuaje”invizibile.

Au urmat alte „tatuaje” si am avut de invatat de la fiecare in parte,parti pozitive si negative.Am sa invat si de la cele ce vor veni!

Asa e viata!

Atentie la ce tatuaje vizibile va faceti!La un moment dat s-ar putea sa regretati,si spre deosebire de cele invizibile,acestea sunt greu de sters sau de ascuns!

tatuaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s