Da-i timpului……   TIMP

 

Timpul este moneda vietii noastre!Noi suntem singurii de care depinde daca stim sau nu sa gestinam acest patrimoniu.

Mi-am dorit de multe ori sa pot atinge timpul,sa-l pot opri,dar este perpetuu.

Cateodata mi-as fi dorit sa-l pot cumpara,pentru a avea mai mult sau pentru a-l darui si altora,dar,se pare ca indiferent care ar fi fost resursele mele nu as fi putut cumpara asa ceva.

Cred ca cel mai bun cadou pe care il poti face omului drag ar fi timpul.Timpul in care il privesti,timpul in care il intelegi,timpul in care ii duci grija,timpul in care il iubesti!Dar fiecare ofera dupa posibilitati,unii cateva zile,altii cativa ani,foarte putini o viata intreaga! 

Din pacate ne gandim la atat de multe si uitam sa profitam de timpul care ni se ofera.

De cele mai multe ori ne consumam timpul pentru a ajunge departe in cariera sau pentru a acumula tot felul de bunuri si uitam de oamenii dragi,uitam sa ne bucuram de momentele frumoase alaturi de copii,parinti,familie….

Dam vina pe timp atunci cand nu mai zambim,atunci cand nu ne bucuram de ceea ce ne ofera viata,atunci cand suntem tristi,atunci cand suntem ingandurati sau crispati.

Spunem ca nu avem timp sa ne plimbam,sa admiram natura,sa mirosim florile,sa ascultam trilul pasarelelor,sa privim un rasarit sau un apus de soare,sa privim stelele ce stralucesc in noapte.

Nu mai avem timp sa petrecem cu prietenii,sau sa mergem la un film,sau la o piesa de teatru,sau sa citim o carte,sau sa desenam/pictam.Oho…..inca de cand mi-am propus sa ma reapuc de pictura….

Dar stiti ce?!….Noi suntem singurii vinovati, daca nu avem timp!Niciodata nu ne facem timp pentru noi!Niciodata nu incercam sa facem diferenta intre ce e important si ce ar trebui sa aiba prioritate!

35130829_2085751558119432_6375435134761435136_n

 

EXISTA TREI LUCRURI IN VIATA CARE PLEACA SI NU SE MAI INTORC:CUVINTELE,SANSA SI TIMPUL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s