FRUMUSETEA-exterioara sau interioara?!

De cate ori te-a atras o persoana datorita frumusetii fizice?

De cate ori ai fost dezamagit/a cand o femeie frumoasa sau un barbat frumos au deschis gura?!

De cate ori ti-ai dat seama ca o persoana frumoasa nu e persoana cu care ti-ai dori sa traiesti o viata?!

Frumusetea e ceva abstract si depinde de gusturile fiecarei persoane.Nu intotdeauna ce-mi place mie va placea si altei persoane.

Am fi ipocriti sa nu marturisim ca ne simtim atrasi de persoanele frumoase fizic.Am admirat intotdeauna o femeie frumoasa sau un barbat frumos;o persoana imbracata elegant,o femeie machiata,aranjata.Dar oare asta ne dorim langa noi in viata de zi cu zi?!

Daca ar fi sa te uiti la fotografii ale sotului/sotiei/iubitului/iubitei din urma cu mai mult timp ti-ar placea la fel de mult cum iti place acum?!Marturisesc ca au fost cazuri in care am privit asemenea fotografii si am zis ca nici prin gand nu mi-ar fi trecut sa vorbesc cu persoana care era in trecut,,,,,,

Ce e mai important pentru tine?Frumusetea exterioara sau cea interioara?Daca le-am avea pe amandoua ar fi „idealul in arta”!

Intotdeauna,cand am cunoscut un barbat,m-am uitat in ochii lui.Daca acestia „mi-au zis ceva” am mers mai departe.Ochii unei persoane iti spun atat de multe….chiar si ceea ce refuza aceasta sa spuna prin viu grai.

Ochii sunt porti ale sufletului,ei pot exprima iubirea plina de tandrete si candoare.

Si acum,dupa atata timp, ochii lui imi spun deosebit de multe,lucruri pe care le aflu mai tarziu direct de la el.Ochii lui si mai apoi sufletul m-au facut sa ma indragostesc de omul de langa mine.

Frumusetea sufletului e mult mai importanta decat frumusetea fizica.

Dragostea trupeasca e insotita de durere,cea sufleteasca,insa e curata si durabila.

Frumusetea vine din interior;daca chiar doriti sa cunoasteti o persoana cautati sa-i priviti sufletul!De multe ori veti descoperi persoane care,desi au avut de suferit de-a lungul vietii si au ramas cu „cicatrici” pe suflet,au totusi o inima curata.Sunt persoane care au intotdeauna un zambet de oferit si care sunt incapabile sa urasca.Sunt persoane care nu pot ura nici macar acele persoane care le-au cauzat „cicatricile”.

Stiti ce ma face pe mine sa ma simt frumoasa?!Dragostea cu care sunt privita in fiecare zi de EL!Placerea cu care imi vorbeste in fiecare zi!

Orice femeie e frumoasa atunci cand e iubita si cand iubeste!

Mai ales cand IUBESTE! 

33076896_2062283207132934_9069863819727077376_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s