ORIFLAME-DE CE E NECESARĂ RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII ÎN 4 PAȘI?

top_img.jpg

E posibil să nu îți bați capul prea tare cu rutina de îngrijire a pielii, dar realitatea este că ar trebui să o facem cu toții. Îngrijirea adecvată a pielii este importantă deoarece pielea noastră reprezintă cea mai mare barieră împotriva elementelor nocive și aceasta se străduiește din greu să ne ofere protecție în fiecare zi. Așa că, de ce să nu returnăm favoarea? Soluția pentru a avea o piele rezistentă este cunoașterea acesteia și oferirea unui tratament adecvat, motiv pentru care adoptarea unei rutine potrivite de îngrijire a pielii reprezintă una dintre cele mai bune decizii pe care le vei lua vreodată. Iată și de ce!

PASUL 1 – CURĂȚARE ȘI TONIFIERE
Fiecare pas din cadrul rutinei pregătește optim pielea pentru următorul, motiv pentru care este extrem de important să începi rutina corect – iar modalitatea de a face acest lucru este folosind loțiuni de curățare și loțiuni tonice de calitate. De ce este necesară curățarea pielii?
Pentru curățarea pielii, este esențial ca din programul rutinei să facă parte eliminarea impurităților, a sebumului și a altor urme de murdărie, precum și menținerea unui nivel adecvat de hidratare.

De ce este necesară tonifierea pielii?
Tonifierea reprezintă o parte naturală a pasului de curățare și este esențială pentru pregătirea pielii pentru pașii următori. Reduce nivelul pH-ului pielii, o calmează si o pregătește pentru a absorbi mai bine cremele si serurile care se vor aplica ulterior.

Nu lipsi pielea de un început bun; acesta reprezintă primul pas spre o piele fabuloasă!
PASUL 2 – ÎNGRIJIREA ZONEI OCHILOR
Acordă o atenție sporită îngrijirii pielii din jurul ochilor, astfel încât aceasta să nu îți dezvăluie prematur vârsta, este locul în care primele semne ale îmbătrânirii sunt cel mai probabil să apară. 

De ce să folosești cremă de ochi?
Pielea din jurul ochilor este foarte delicată, ceea ce o face mai predispusă la iritații, de aceea este important să folosești o cremă specială pentru zona ochilor în loc de crema obișnuită de zi sau de noapte.
PASUL 3 – INTENSIFICARE
Am ajuns la pasul în care folosești seruri sau diferite tipuri de esențe pentru a face exact așa cum indică titlul – intensificare!

De ce să folosești ser?
Produsul va pătrunde eficient în piele și va oferi tehnologii puternice în profunzimea acesteia pentru a intensifica efectele cremei de zi și de noapte.
PASUL 4 – HIDRATARE
În ultima etapă oferă hidratare sub formă de cremă de zi sau cremă de noapte.

De ce să folosești cremă de zi?
Crema de zi oferă hidratare pe tot parcursul zilei și are rol de protecție supremă împotriva factorilor de mediu nocivi, razele soarelui și poluarea. Din acest motiv, cremele de zi sunt în general formulate cu substanțe protectoare.

De ce să folosești cremă de noapte?
Cremele de noapte oferă pielii tale o hrănire suplimentară. În același mod în care somnul ajută la refacerea organismului în timpul nopții, pentru a fi pregătit pentru a doua zi, la fel se întâmplă și cu pielea ta, de aceea este atât de important să contribui la optimizarea procesului de reînnoire naturală a pielii, folosind o cremă de noapte.

Investește într-o rutină de îngrijire a pielii astăzi și transformă acele zile în care pielea nu arată bine în zile în care pielea se află într-o formă maximă și vei observa strălucirea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s