IUBIREA,la feminin,la masculin

De cand m-am indragostit prima data am descoperit ca exista diferente intre modul de a iubi al femeilor si al barbatilor.

Oare de ce toti barbatii spun”tu esti femeie?!”,sau „voi femeile sunteti mai sensibile?!”…..ceea ce duce la o singura concluzie:ei,BARBATII sunt insensibili si reci!

Noi,FEMEILE,ne dorim egalitate cu barbatii!Povesti!Niciodata nu vom fi egale!Si stiti de ce?!Pentru ca noi,indiferent cand ne indragostim,ca o facem la 15 ani,ca se intampla dupa 40,ca e la primul barbat,sau la al 5-lea(il citez iar pe sotul meu) o facem cu inima!

De multe ori am auzit femei care se plangeau ca s-au indragostit si apoi ca EL isi dorise doar sa o duca in pat si apoi a lasat-o.Si cand ii zici LUI ca esti indragostita vine celebra replica ” e fix problema ta!”

Cele,care ati gasit dragostea si linistea alaturi de partenerul vostru, aveti grija sa o pastrati,sa o cultivati,sa o cresteti!Indiferent cat de mult il iubiti,nu-l sufocati,lasatii libertatea de a petrece alaturi de prieteni.

Daca noua,cel putin mie asa mi se intampla,ne place sa fim intrebate cum suntem,ne place sa stim ca celuilalt ii pasa de noi,lor,BARBATILOR acest fapt li se pare(de cele mai multe ori)ca-i controlam,ca-i presam.

Asadar exista IUBIRE,la feminin si IUBIRE,la masculin!

Indiferent cum ar fi,IUBITI,este singurul sentiment care ne face mai buni,mai amabili,mai draguti,mai intelegatori!

28721849_1978802082147714_739012413_n.jpg

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s